Portfolio

Impressie werkzaamheden

Impressie van de opdrachtgevers

Vraaggesprek over Risico-management

Aanbevelingen / Referenties

Shirley Bloemer
Directrice bij JoKiJo

Ontzettend kundig, betrouwbaar en levert snel werk. Begaan met de klant en haalt het onderste uit de kan! JoKiJo is enorm blij met het geleverde resultaat. Onze dank!

Pascal Kuijpers
Quality Assurance Central Filling
at Mosadex

Perfecte partner met het oplossen/meedenken van vraagstukken m.b.t. de regelgeving/vergunningen.

Marty Liplijn
Voormalig Eigenaar Hotel Limburgia

Ik heb Remy leren kennen als iemand die meedenkt in de geest van het bedrijf waar hij voor werkt. Professioneel,deskundig en met een tomeloze inzet voor de klant. Door zijn deskundigheid heeft mijn bedrijf een aantal zaken kunnen ondervangen waar ik als ondernemer niet van op de hoogte was en zodoende vervelende boetes kunnen voorkomen.

Myra Fens
Lifecoach

AVG ik zat er wel mee.... Tot ik Remy ontmoette. Hij had heel snel in kaart wat moest gebeuren om aan deze wet- en regelgeving te voldoen. Hij zorgde voor de juiste formulieren en overzichten, zodat ik me weer met een gerust hart kon bezig houden met datgene waar ik blij van word: mensen inzicht geven in het (effect van) hun communicatie.

Voor een vrijblijvende afspraak bel je:
T : +31 (0)46 2031563
M: +31 (0)6 37160010
of vul je het contactformulier in.

Een veilige werkplek is in ieders belang.
Een zieke werknemer is namelijk als een taxi die stilstaat
 waarvan de meter blijft lopen.

Dr. Stassenstraat 30 | 6191 VP BEEK LB
K.v.K. : 60151137 | B.T.W.: NL070792161B02